PingProperties verwelkomt 2 nieuwe huurders in het Van Bylandt Huis te Den Haag

03-02-2015

PingProperties Office Fund I heeft onlangs 2 nieuwe huurovereenkomsten afgesloten voor in totaal circa 2.000 m² kantoorruimte en 16 parkeerplaatsen in gebouw Van Bylandt Huis, gelegen aan de Benoordenhoutseweg 46 te Den Haag. KNCV Tuberculosefonds huurt 1.500 m² en Itera 500 m² kantoorruimte. Met deze verhuurdeal is circa 5.000 m² in gebouw Van Bylandt Huis verhuurd en is enkel de 3e verdieping alsmede een gedeelte van de 2e verdieping nog beschikbaar.

 

PingProperties heeft onlangs het interieur van het monumentale kantoorgebouw met nieuwe duurzame technieken hoogwaardig gemoderniseerd, waarbij de klassieke uitstraling aan de buitenzijde behouden is gebleven. Daarnaast zijn de oude tradities en sferen in stand gebleven en heeft het interieur een moderne interpretatie van de jaren ’30 kantooromgeving gekregen die voldoet aan de eisen van deze tijd.

 

KNCV Tuberculosefonds is een toonaangevend internationaal kennis- en expertisecentrum voor tbc-bestrijding. Met professionals, onder wie artsen, onderzoekers, sociaal-verpleegkundigen, training experts en epidemiologen, zet KNCV Tuberculosefonds zich in voor het terugdringen van de wereldwijde tbc-epidemie en tegen de verdere verspreiding van medicijnresistente tuberculose.

 

Itera is een succesvolle, betrokken en professionele dienstverlener op het gebied van ICT, Finance en Management Support. Werkzaamheden bestaan onder andere uit detachering, werving & selectie en projecten.

Ga terug