PingProperties verwelkomt nieuwe huurder in La Fortezza te Maastricht

22-12-2015

PingProperties Office Fund III sluit per 1 januari 2016 een nieuwe huurovereenkomst af voor in totaal 254 m² kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping van het kantorencomplex ‘La Fortezza’ in Maastricht, alsmede vier parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeerkelder.

 

PingProperties gaat deze huurovereenkomst aan met YoungCapital B.V, een in 2000 opgericht uitzendbureau, voor een termijn van vijf jaar. Hiermee is alle kantoorruimte in het Noord-blok van La Fortezza, plaatselijk bekend als Avenue Ceramique, verhuurd.

 

La Fortezza is een door de Zwitserse architect Mario Botta ontworpen, representatief en modern kantoorgebouw, gebouwd in 1999. Het pand met markante uitstraling is gesitueerd in het hart van het kantorengebied ‘Ceramique’ in Maastricht, gelegen aan de Oostkant van de Maas.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten