Stichting Radar huurt in Maasdomein te Maastricht

01-05-2012

PingProperties Office fund II heeft per 1 oktober 2012 een huurovereenkomst afgesloten met nieuwe huurder Stichting Radar voor 1.818 m² kantoorruimte en 65 parkeerplaatsen in gebouw Maasdomein, gelegen aan de Randwycksingel 35 te Maastricht. Het gebouw bestaat in totaal uit 6.710 m², waarvan nog 2.400 m² voor verhuur beschikbaar is.

 

Stichting Radar heeft voor het Maasdomein gekozen vanwege de goede zichtlocatie en de uitstekende parkeernorm. Daarnaast zal Stichting Radar in het gebouw een receptiefunctie en een horecagelegenheid gaan exploiteren. Hierdoor zal de leefbaarheid binnen Randwyck business park een enorme impuls krijgen.

 

Het markante kantoorgebouw is centraal gelegen in Randwyck business park en bestaat uit twee kantoortorens, gekoppeld door een ruime entree met een fraaie inkomsthal. Het gebied wordt gekenmerkt door een unieke combinatie van luxe woningen, overheden, bedrijven en instellingen die hoogwaardige producten en/of dienstverlening aanbieden en die in een breed scala van sectoren actief zijn.

 

Stichting Radar biedt ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een beperking op het gebied van wonen, dagbesteding, arbeid, vrijetijdsbesteding, kortdurende opvang (logeren) en ondersteuning thuis.

Ga terug