Update herontwikkeling Bloeyendael Utrecht

28-10-2013

De sloopwerkzaamheden rondom het gebouw zijn gereed en er wordt nu hard gewerkt aan het interieur en exterieur.

 

Op dit moment worden de trappenhuizen gereinigd en aan de buitenzijde geverfd in een moderne grijskleur. Deze grijstint is tevens de nieuwe kleur van de raamkozijnen. Daarnaast is ook één geveldeel gereinigd. Samen met de nieuwe kleur trappenhuizen en kozijnen zorgt het direct voor een hele andere en mooie uitstraling!

 

Aan de binnenzijde van het gebouw is de vloerverwarming op de begane grond gelegd en zijn de zandcementvloeren aangebracht. Daarnaast zijn de verlichtingsarmaturen en plafondplaten op de bovenste drie verdiepingen geplaatst. De plafonds zullen worden dicht gelegd zodra de installaties gereed zijn. Tevens is de dakbedekking van het gebouw voor een groot deel vervangen en zijn de puien op de begane grond nagenoeg geplaatst. Ook is gestart met de stucwerkzaamheden op de begane grond en op een aantal andere verdiepingen.

 

Op de zesde etage is het interieurconcept van PLUS fysiek uitgewerkt, waardoor nu duidelijk is hoe de kantoorruimtes er straks uit komen te zien.

 

Over twee weken worden de werkzaamheden gestart voor de herinrichting van het parkeerterrein met als doel dat het aantal parkeerplaatsen effectiever wordt ingedeeld. Begin november worden de glazen puien van de serre verwacht.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten