Update herontwikkeling Bloeyendael Utrecht

28-10-2013

De sloopwerkzaamheden rondom het gebouw zijn gereed en er wordt nu hard gewerkt aan het interieur en exterieur.

 

Op dit moment worden de trappenhuizen gereinigd en aan de buitenzijde geverfd in een moderne grijskleur. Deze grijstint is tevens de nieuwe kleur van de raamkozijnen. Daarnaast is ook één geveldeel gereinigd. Samen met de nieuwe kleur trappenhuizen en kozijnen zorgt het direct voor een hele andere en mooie uitstraling!

 

Aan de binnenzijde van het gebouw is de vloerverwarming op de begane grond gelegd en zijn de zandcementvloeren aangebracht. Daarnaast zijn de verlichtingsarmaturen en plafondplaten op de bovenste drie verdiepingen geplaatst. De plafonds zullen worden dicht gelegd zodra de installaties gereed zijn. Tevens is de dakbedekking van het gebouw voor een groot deel vervangen en zijn de puien op de begane grond nagenoeg geplaatst. Ook is gestart met de stucwerkzaamheden op de begane grond en op een aantal andere verdiepingen.

 

Op de zesde etage is het interieurconcept van PLUS fysiek uitgewerkt, waardoor nu duidelijk is hoe de kantoorruimtes er straks uit komen te zien.

 

Over twee weken worden de werkzaamheden gestart voor de herinrichting van het parkeerterrein met als doel dat het aantal parkeerplaatsen effectiever wordt ingedeeld. Begin november worden de glazen puien van de serre verwacht.

Ga terug