Upgrade tweede fase hoofdkantoor Siemens Den Haag gereed

28-05-2015

Recent is de tweede fase van de upgrade van het hoofdkantoor van Siemens Nederland in Den Haag na een succesvolle oplevering in gebruik genomen door Siemens. Tijdens deze upgrade is bouwdeel H2 van binnen compleet gestript en opnieuw opgebouwd. Nagenoeg alle installaties zijn vervangen, waardoor de installaties in nieuwstaat verkeren en voldoen aan de eisen van een modern kantoorgebouw.

 

De upgrade van de gebouwen wordt in 4 fasen, per bouwdeel, uitgevoerd. De eindoplevering van de totale upgrade van het complex zal medio 2016 plaatsvinden. Het eindresultaat is een strak en duurzaam kantoor, ingericht op het nieuwe werken. Het complex zal door de upgrade worden bekroond met een LEED Gold label.

 

PingProperties Corporate Office Fund VII heeft in september 2013 het hoofdkantoor van Siemens Nederland in Den Haag verworven. Als onderdeel van deze aankoop worden de gebouwen in een periode van 3 jaar, zeer ingrijpend verbouwd en zeer hoogwaardig verduurzaamd.

 

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten