Van Bylandt Huis gerestyled voor verhuur

14-11-2013

Het Van Bylandt Huis is een monumentaal kantoorgebouw met een krachtige en statige uitstraling dat is gelegen in een multifunctioneel gebied op een A-locatie in Den Haag: aan de Benoordenhoutseweg op de hoek van de N44, de A12 en dicht bij het centraal station. Het gebouw bestaat uit 7.500m² en is per direct beschikbaar.

 

Het Van Bylandt Huis is onlangs grondig gerestyled en nu gereed voor verhuur. PingProperties is mede door deze indrukwekkende restyling in gesprek met een aantal serieuze partijen.

 

Kantoorvloeren
Om kandidaat huurders een goed en realistisch beeld te geven van de indelingsmogelijkheden van het Van Bylandt Huis, zijn de begane grond en de eerste verdieping teruggebracht naar een cascosituatie zonder tussenwanden. Hierdoor schijnt veel daglicht door het gebouw, hetgeen een prachtige optische aantrekkingskracht geeft. Er is een open structuur ontstaan die vormgeeft aan “het nieuwe werken”. De vloeren zijn nu vrij indeelbaar waardoor het volledig passend kan worden gemaakt voor de nieuwe huurder(s).

 

Entree
De entree van het Van Bylandt Huis is met duurzame technieken volledig gerestyled tot een moderne binnenkomst. Interieur architect ILA heeft het ontwerp gemaakt en heeft zich laten inspireren door het oorspronkelijke interieur uit de jaren ’30. Kenmerkend voor de nieuwe entree is de traditionele balie met bronzen kleurstelling.

 

Showoffice
Op de begane grond is tevens een showroom gerealiseerd, zodat kandidaat huurders de potentie van het gebouw kunnen zien, voelen en ervaren. Mede door het gebruik van glazen wanden met minimale staalprofielen, is de showroom een moderne interpretatie van de jaren ’30 kantooromgeving die voldoet aan de eisen van deze tijd. Ook is in de showroom een expositieruimte gecreëerd met diverse indrukwekkende artist impressions van het nieuwe Van Bylandt Huis interieur.

Ga terug