Van Bylandt Huis gerestyled voor verhuur

14-11-2013

Het Van Bylandt Huis is een monumentaal kantoorgebouw met een krachtige en statige uitstraling dat is gelegen in een multifunctioneel gebied op een A-locatie in Den Haag: aan de Benoordenhoutseweg op de hoek van de N44, de A12 en dicht bij het centraal station. Het gebouw bestaat uit 7.500m² en is per direct beschikbaar.

 

Het Van Bylandt Huis is onlangs grondig gerestyled en nu gereed voor verhuur. PingProperties is mede door deze indrukwekkende restyling in gesprek met een aantal serieuze partijen.

 

Kantoorvloeren
Om kandidaat huurders een goed en realistisch beeld te geven van de indelingsmogelijkheden van het Van Bylandt Huis, zijn de begane grond en de eerste verdieping teruggebracht naar een cascosituatie zonder tussenwanden. Hierdoor schijnt veel daglicht door het gebouw, hetgeen een prachtige optische aantrekkingskracht geeft. Er is een open structuur ontstaan die vormgeeft aan “het nieuwe werken”. De vloeren zijn nu vrij indeelbaar waardoor het volledig passend kan worden gemaakt voor de nieuwe huurder(s).

 

Entree
De entree van het Van Bylandt Huis is met duurzame technieken volledig gerestyled tot een moderne binnenkomst. Interieur architect ILA heeft het ontwerp gemaakt en heeft zich laten inspireren door het oorspronkelijke interieur uit de jaren ’30. Kenmerkend voor de nieuwe entree is de traditionele balie met bronzen kleurstelling.

 

Showoffice
Op de begane grond is tevens een showroom gerealiseerd, zodat kandidaat huurders de potentie van het gebouw kunnen zien, voelen en ervaren. Mede door het gebruik van glazen wanden met minimale staalprofielen, is de showroom een moderne interpretatie van de jaren ’30 kantooromgeving die voldoet aan de eisen van deze tijd. Ook is in de showroom een expositieruimte gecreëerd met diverse indrukwekkende artist impressions van het nieuwe Van Bylandt Huis interieur.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten