White Estate Investments verkoopt pand aan Lange Voorhout

31-03-2008

Op 26 maart jl. heeft White Estate Investments namens het NIBC White Estate Investments OGON fund (NWOF) een kantoorgebouw in Den Haag verkocht aan Janivo, een particuliere investeringsmaatschappij.

 

Het betreft het statige kantoorpand aan het Lange Voorhout 9 – 11 te Den Haag met een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 4.584 m2 en zo’n 44 parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw is langjarig verhuurd aan onder andere het CAOP. Namens Janivo traden Cushman & Wakefield en EDR Vastgoed op als adviseurs in deze verkooptransactie.

 

NWOF is een gezamenlijk initiatief van White Estate Investments en NIBC. Het kantorenfonds heeft een opportunistisch karakter. Het investment en asset management van dit fonds is in handen van White Estate Investments. De verkoop past binnen de voorgenomen strategie tot herschikking van de portefeuille. In dit kader is eind 2007 tevens het kantoorgebouw aan de Canisiussingel 19 d-g te Nijmegen verkocht.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten