White Estate Investments wijzigt naam in PingProperties

09-12-2008

De investment management organisatie van White Estate Investments (WEI) zal per 1 januari 2009 verder gaan onder de naam ‘PingProperties’. De naamswijziging volgt nadat WEI een jaar geleden is gestart met een investment management organisatie.

 

De opzet van een investment management organisatie is een groot succes gebleken, waarbij onder andere verwezen kan worden naar de noemenswaardige overnamedeal van Corio kantoren bv met een investeringsvolume van circa 700 miljoen euro. Om het bedrijfsprofiel als ‘onafhankelijke’ investment management organisatie kracht bij te zetten en beter te positioneren, heeft de organisatie besloten om de activiteiten in het nieuwe jaar onder een zelfstandige naam te laten plaatsvinden.

 

PingProperties zal gevestigd zijn op twee locaties in Amsterdam. In het Atrium zijn de Investment en Fund management activiteiten gevestigd, alsmede de stafafdelingen. In gebouw Australië op Atlas ArenA Amsterdam is het Asset Management team werkzaam. De organisatie bestaat inmiddels uit 35 medewerkers met een volume van circa 1,2 miljard euro assets under management.

 

De naam WEI zal wel blijven bestaan, maar richt zich alleen op het investeren in stenen. WEI zal daarbij één van de mogelijke strategische investeringspartners zijn van PingProperties.

Ga terug