White Estate Investments wijzigt naam in PingProperties

09-12-2008

De investment management organisatie van White Estate Investments (WEI) zal per 1 januari 2009 verder gaan onder de naam ‘PingProperties’. De naamswijziging volgt nadat WEI een jaar geleden is gestart met een investment management organisatie.

 

De opzet van een investment management organisatie is een groot succes gebleken, waarbij onder andere verwezen kan worden naar de noemenswaardige overnamedeal van Corio kantoren bv met een investeringsvolume van circa 700 miljoen euro. Om het bedrijfsprofiel als ‘onafhankelijke’ investment management organisatie kracht bij te zetten en beter te positioneren, heeft de organisatie besloten om de activiteiten in het nieuwe jaar onder een zelfstandige naam te laten plaatsvinden.

 

PingProperties zal gevestigd zijn op twee locaties in Amsterdam. In het Atrium zijn de Investment en Fund management activiteiten gevestigd, alsmede de stafafdelingen. In gebouw Australië op Atlas ArenA Amsterdam is het Asset Management team werkzaam. De organisatie bestaat inmiddels uit 35 medewerkers met een volume van circa 1,2 miljard euro assets under management.

 

De naam WEI zal wel blijven bestaan, maar richt zich alleen op het investeren in stenen. WEI zal daarbij één van de mogelijke strategische investeringspartners zijn van PingProperties.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten