White Estate verkoopt kantoorgebouw Den Bosch

02-04-2008

Op 2 april jl. heeft White Lane Investements XIII, waarvan het asset management wordt gevoerd door White Estate Investments, het kantoorgebouw aan De Waterman 2 te ‘s-Hertogenbosch verkocht aan een particuliere investeerder. Het verkoopbedrag bedroeg circa 5,75 miljoen euro.

 

Het object betreft een vrijstaande L-vormig kantoorgebouw, deels in drie lagen en deels in vier bouwlagen met een totale verhuurbare vloeroppervlakte van 3.129 m² en 118 parkeerplaatsen. Het gebouw ligt op bedrijventerrein De Brand, op een zichtlokatie vanaf de A-2. Op de Brand zijn toonaangevende bedrijven als TNP en Wurth gevestigd. Voorts bestaat de omgeving voornamelijk uit middelgrote en grote bedrijfscomplexen en ligt parallel aan de autosnelweg A2. Het kantoorgebouw is verhuurd aan Getronics.

 

In deze verkooptransactie trad DTZ Den Bosch op als adviseur van de verkoper. Het transport vond plaats via De Hair Vrijdag Maris Notarissen. White Lane Investments XIII had het gebouw in eigendom sinds 2005.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten