PingProperties sluit langjarige huurovereenkomst met ChainPoint B.V. in kantoorgebouw ‘De Wing’ te Arnhem

17-04-2018

PingProperties heeft namens Tango Properties C.V. recent een langjarige huurovereenkomst gesloten met ChainPoint B.V. op het kantorenpark ‘De Gelderse Poort’ in Arnhem. Per 1 juni 2018 gaan zij ca. 525 m2 kantoorruimte huren in het luxe afgewerkte kantoorgebouw ‘De Wing’.

 

Over de Gelderse Poort
Het businesspark ‘De Gelderse Poort’ bestaat uit negentien hoogwaardige kantoorgebouwen waarvan er één is opgenomen in de Tango portefeuille van PingProperties. De Gelderse Poort is strategisch gunstig gelegen en heeft hierdoor een uitstekende bereikbaarheid via eigen vervoer of OV. Het ligt op 10 minuten lopen van station Arnhem Zuid en heeft op het park zelf een bushalte voor de directe busverbinding tussen Nijmegen en Arnhem.

 

Over ChainPoint
ChainPoint software helpt organisaties bij het inzichtelijk maken van wereldwijde problemen, zoals voedselverspilling, oneerlijke werkomstandigheden of ontbossing. ChainPoint maakt door middel van uitstekend beveiligde software alle schakels in de leveranciersketen traceerbaar, vanaf de boer tot aan de winkel. Door het delen en beheren van informatie over de gehele keten, kan kwaliteit en duurzaamheid worden verbeterd en worden kosten en risico’s gereduceerd.
PingProperties werd in deze transactie bijgestaan door Cushman & Wakefield.

Ga terug