PingProperties sluit nieuwe overeenkomst en realiseert verlenging in Canberra Zoetermeer

28-10-2014

Onlangs heeft PingProperties namens Tango Properties C.V. een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met Wecycle voor 665 m² kantoorruimte en 12 parkeerplaatsen, gelegen in gebouw Canberra aan de Baron de Coubertinlaan 1-9 in Zoetermeer. WeCycle heeft voor Canberra gekozen vanwege de representatieve uitstraling van het gebouw en de groene omgeving.

 

In een succesvolle heronderhandeling heeft Verdonck, Klooster & Associates haar huurovereenkomst van 1.277 m² kantoorruimte en 332 parkeerplaatsen in Canberra langjarig verlengd. Hiermee is vrijwel het gehele gebouw langjarig verhuurd.

 

Canberra heeft een zeer goede ligging in kantorenpark Rokkeveen aan de snelweg A12 en vlakbij het treinstation van Zoetermeer, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is. Rokkeveen is een hoogwaardige kantorenlocatie met overwegend middelgrote moderne kantoorgebouwen in een parkachtige omgeving waar veel dienstverlenende bedrijven zijn gevestigd.

 

Wecycle organiseert de inzameling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste) en garandeert een optimale recycling. Hierdoor komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht en hoeven er minder primaire grondstoffen te worden onttrokken aan de natuur.

 

Verdonck, Klooster & Associates beoogt de publieke en private sector in Nederland succesvoller te maken door het innoveren van bedrijfsprocessen en organisaties. VKA is sterk in strategische projecten met ICT en levert hoogwaardige en onafhankelijke dienstverlening op het gebied van consultancy en programma- en projectmanagement.

Ga terug