PingProperties verhuurt gebouw Jacobsweerd in Utrecht aan de Kamer van Koophandel als nieuw centraal kantoor

14-10-2014

PingProperties heeft onlangs overeenstemming bereikt over de verhuur van 4.044 m² kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan de Kamer van Koophandel (KvK) ten behoeve van haar kantoor in gebouw Jacobsweerd, gelegen aan de Sint Jacobsstraat 200-500 te Utrecht. Onderdeel van deze transactie is de aankoop van het huidige gebouw van de Kamer van Koophandel aan de Kroonstraat in Utrecht.

 

De KvK is qua locatie reeds jaren naar volle tevredenheid gehuisvest in het gebouw achter Jacobsweerd. De reden om nu voor Jacobsweerd te kiezen, is de uitstekende ligging, waarbij de KvK de mogelijkheid heeft tot veel meer exposure dan op de huidige locatie en het feit dat PingProperties gebouw Jacobsweerd volledig gaat renoveren en turnkey zal opleveren. Het nieuwe kantoor van de Kamer van Koophandel krijgt een baliefunctie voor ondernemers en werkruimten voor de Raad van Bestuur, stafdiensten en adviseurs.

 

Jacobsweerd is ondergebracht in het PingProperties Corporate Office fund I. Het is een gebouw dat op één van de belangrijkste toegangswegen naar het centrum van Utrecht ligt. Een straat die in 2015 door de Gemeente Utrecht volledig wordt getransformeerd, waardoor een compleet nieuw straatbeeld zal ontstaan. Jacobsweerd wordt gerenoveerd naar een modern kantoorgebouw met zeer hoogwaardige faciliteiten en een representatieve moderne entree, waarbij de nieuwe gevel volledig aansluit bij het nieuwe straatbeeld.

Ga terug