PingProperties verhuurt kantoorruimte te Houten aan Westcon Group en SCM Europe

30-03-2010

Vanaf 1 januari 2010 heeft Westcon Group European Operations Ltd een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor circa 2.200 m² kantoorruimte aan de Meidoornkade 12 te Houten en circa 5.800 m² bedrijfsruimte alsmede 63 parkeerplaatsen aan de Peppelkade 29 eveneens te Houten. Het betreft een langjarige huurovereenkomst.

 

Westcon Group is een klantgerichte toegevoegde waarde distributeur van marktleidende en vernieuwende ICT producten en specialiseert zich in de meest geavanceerde technologieën op het vlak van netwerken, security en telecommunicatie.

 

Tevens heeft SCM Europe, Shopping Center Management B.V., een nieuwe huurovereenkomst afgesloten aan de Meidoornkade 12 te Houten per 1 januari 2010. Het betreft eveneens een langjarige huurovereenkomst voor circa 1.500 m² kantoorruimte en 29 parkeerplaatsen.

 

SCM Europe is een retail vastgoedspecialist met de focus op marketing en beheer, herontwikkeling, aan- en verkoop en verhuur van winkels en winkelcentra. Haar unieke bundeling van hoogwaardige kennis van winkelvastgoed en de retailmarkt zorgt voor maximale toekomstwaarde voor beleggers en retailers.

 

Westcon Group en SCM Europe hebben mede door de prominente ligging op een zichtlocatie aan de Rijksweg A27 gekozen voor de panden in Houten.

 

Het betreft verhuurtransacties vanuit het, door PingProperties aangestuurde, PingProperties Office fund II.

Ga terug