Daily Convenience Center Stadshart Zoetermeer

27.292 m2

Vloeroppervlakte

Energielabel A

Duurzaamheid

831

Aantal parkeerplaatsen

48

Appartementen

Daily Convenience Center Stadshart Zoetermeer

Centrum
Zoetermeer

Stadshart Oost, gelegen in het stadscentrum van Zoetermeer, betreft een binnenstedelijk mixed-use asset met een 17.500 m² overdekt winkelcentrum, drie winkelstrips bestaande uit circa 6.500 m², 831 parkeerplaatsen met een gedeeld eigendom (45%) in vier parkeergarages en 48 appartementen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om een woontoren te ontwikkelen. 

 

Stadshart Zoetermeer heeft een lange historie en een uitstekende reputatie in het verzorgingsgebied. Met meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar is Stadshart Zoetermeer het grootste en belangrijkste winkelcentrum van de stad. Het biedt een mix van niet-dagelijkse winkels, enkele supermarkten, restaurants, kantoren en woningen. Ankerhuurders zijn onder meer Action, Xenos, Zeeman, Douglas en Holland & Barrett.

 

Met de aankoop van Stadshart Oost breidt PingProperties haar convenience retail portefeuille verder uit. PingProperties gelooft in de kracht van (wijk)winkelcentra waar middels actief management en persoonlijke aandacht voor winkeliers waarde toe te voegen is.

 

Aankoopstrategie convenience retail

PingProperties investeert in convenience retail in stadsdeelcentra. En gelooft in een strategie met een sterke huurdersmix gericht op een constante uitwisseling van mensen, goederen en diensten. Het concentreren van een completer aanbod voor dagelijkse aankopen en het toevoegen van sterke ketenbedrijven gefocust op aanvullend aanbod, local heroes en maatschappelijke voorzieningen, zal leiden tot een betere prestatie van een winkelcentrum.

Huurder(s)
Multi-tenant (57 huurders), o.a.
Douglas
Bristol
CASA
Zeeman
Action

Sector
Convenience center
Status
In portefeuille

PingProperties Daily Convenience Center Fund IV

Investeerders
1

Status
In portefeuille

Track Record

2022

Oprichting
Aankoop Stadshart Oost, Zoetermeer
Verkoop 48 appartementen aan Grouwels

 

Bekijk ook

Alle investments