Daily Convenience Center Stadshart Zoetermeer

27.292 m2

Vloeroppervlakte

Energielabel A

Duurzaamheid

831

Aantal parkeerplaatsen

48

Appartementen

Daily Convenience Center Stadshart Zoetermeer

Centrum
Zoetermeer

Stadshart Oost, gelegen in het stadscentrum van Zoetermeer, betreft een binnenstedelijk mixed-use asset met een 17.000 m² overdekt winkelcentrum, drie winkelstrips bestaande uit circa 6.500 m², 831 parkeerplaatsen met een gedeeld eigendom (45%) in vier parkeergarages en 48 appartementen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om een woontoren te ontwikkelen. 

 

Stadshart Zoetermeer heeft een lange historie en een uitstekende reputatie in het verzorgingsgebied. Met meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar is Stadshart Zoetermeer het grootste en belangrijkste winkelcentrum van de stad. Het biedt een mix van niet-dagelijkse winkels, enkele supermarkten, restaurants, kantoren en woningen. Ankerhuurders zijn onder meer Action, Xenos, Zeeman, Douglas en Holland & Barrett.

 

Met de aankoop van Stadshart Oost breidt PingProperties haar convenience retail portefeuille verder uit. PingProperties gelooft in de kracht van (wijk)winkelcentra waar middels actief management en persoonlijke aandacht voor winkeliers waarde toe te voegen is.

 

Transformatie overdekt winkelcentrum
PingProperties zal de 17.000 m² overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer transformeren naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. Onlangs presenteerden PingProperties haar plannen aan haar huurders die het unaniem met enthousiasme hebben ontvangen.


Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum binnen Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden. Als anchor tenant zal er een grote supermarkt komen in de ruimte van de voormalige V&D. PingProperties verwacht in het tweede kwartaal van het volgende jaar een supermarkt te kunnen openen. Door het toevoegen van aanverwante (winkel)formules op de supermarkt zal het Daily Plaza concept worden versterkt. Van supermarkt, drogisterij tot bakker, speelgoedwinkel en onmisbare basic aanbieders. Daarbij zal een essentiële nieuwe toegangsverbinding worden gemaakt tussen de winkelniveaus middels een tapis roulant (naast de bestaande roltrappen en liften) en een nieuwe parkeergarage worden toegevoegd speciaal voor bezoekers van Daily Plaza.
Zo kunnen bezoekers van Daily Plaza alles onder 1 dak met 1 winkelkar heel gemakkelijk bereiken!

Huurder(s)
Multi-tenant (57 huurders), o.a.
Douglas
Bristol
CASA
Zeeman
Action

Sector
Convenience center
Status
In portefeuille

PingProperties Daily Convenience Center Fund IV

Investeerders
1

Status
In portefeuille

Track Record

2022

Oprichting
Aankoop Stadshart Oost, Zoetermeer
Verkoop 48 appartementen aan Grouwels

 

Bekijk ook

Alle investments