PingProperties verhuurt aan Cauberg-Huygen in Sarphati Plaza Amsterdam

19-10-2012

Per januari 2013 zal Cauberg-Huygen zich vestigen in het kantoorgebouw Sarphati Plaza aan het Rhijnspoorplein 10-38 te Amsterdam. Het betreft een 6-jarige huurovereenkomst van circa 600 m² kantoorruimte en 6 parkeerplaatsen.

 

Dankzij deze verhuur door PingProperties Office fund II blijft het representatieve multi-tenant kantoorgebouw Sarphati Plaza na vertrek van de Gemeente Amsterdam volledig verhuurd. Het kantoorgebouw ligt op een unieke locatie aan het water en bestaat uit 11 verdiepingen van in totaal circa 4.500 m² kantoorruimte, circa 300 m² winkelruimte en 9 woningen. Onder het kantoorgebouw bevindt zich een ruime parkeergarage van 2 bouwlagen. De bereikbaarheid met de auto van de rijkswegen A1, A2 en A10 is uitstekend en direct voor het kantoorgebouw is een tramhalte (lijn 5 en 7) en een metrostation met directe verbinding naar Amsterdam Centraal Station en het Amstel Station.

 

Cauberg-Huygen is een gespecialiseerd ingenieurs en adviesbureau actief in de werkgebieden industrie, bouw, infrastructuur, milieu, ruimtelijke ordening en onderzoek. Er werken 160 gekwalificeerde medewerkers voor Cauberg-Huygen verdeeld over vijf vestigingen.

 

In samenwerking met Cauberg-Huygen gaat PingProperties het gebouw verduurzamen. Cauberg-Huygen heeft gekozen voor Sarphati Plaza vanwege deze verduurzaming, de uitstraling, de gunstige ligging en de goede parkeernorm.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten