PingProperties verhuurt aan Cauberg-Huygen in Sarphati Plaza Amsterdam

19-10-2012

Per januari 2013 zal Cauberg-Huygen zich vestigen in het kantoorgebouw Sarphati Plaza aan het Rhijnspoorplein 10-38 te Amsterdam. Het betreft een 6-jarige huurovereenkomst van circa 600 m² kantoorruimte en 6 parkeerplaatsen.

 

Dankzij deze verhuur door PingProperties Office fund II blijft het representatieve multi-tenant kantoorgebouw Sarphati Plaza na vertrek van de Gemeente Amsterdam volledig verhuurd. Het kantoorgebouw ligt op een unieke locatie aan het water en bestaat uit 11 verdiepingen van in totaal circa 4.500 m² kantoorruimte, circa 300 m² winkelruimte en 9 woningen. Onder het kantoorgebouw bevindt zich een ruime parkeergarage van 2 bouwlagen. De bereikbaarheid met de auto van de rijkswegen A1, A2 en A10 is uitstekend en direct voor het kantoorgebouw is een tramhalte (lijn 5 en 7) en een metrostation met directe verbinding naar Amsterdam Centraal Station en het Amstel Station.

 

Cauberg-Huygen is een gespecialiseerd ingenieurs en adviesbureau actief in de werkgebieden industrie, bouw, infrastructuur, milieu, ruimtelijke ordening en onderzoek. Er werken 160 gekwalificeerde medewerkers voor Cauberg-Huygen verdeeld over vijf vestigingen.

 

In samenwerking met Cauberg-Huygen gaat PingProperties het gebouw verduurzamen. Cauberg-Huygen heeft gekozen voor Sarphati Plaza vanwege deze verduurzaming, de uitstraling, de gunstige ligging en de goede parkeernorm.

Ga terug