Welkom bij ibis Styles Amsterdam Airport, de groene oase op Schiphol!

ibis Styles Amsterdam Airport is een duurzaam lifestyle hotel gelegen op Schiphol-Oost met 135 kamers, een stijlvol restaurant, een gezellig ingerichte Skymaster bar en een lounge & gym voor ontspanning. Het hotel biedt haar gasten een unieke beleving om te verblijven in een groene oase, te midden van alle hectiek van reizen en werken. Aan elk detail is gedacht en het niveau voor kwaliteit en service ligt hoog. Dankzij de centrale ligging vlakbij Schiphol en de gratis airportshuttle, is het hotel een aantrekkelijke locatie voor zowel nationale alsook internationale gasten.

 

Laat je verrassen door de groene oase!

ibis Styles Amsterdam Airport
Piet Guilonardweg 3,
1117 EE Schiphol Airport

Vacatures

Ben je een enthousiaste, gedreven professional en geïnteresseerd in werken bij ibis Styles Amsterdam Airport? Dan komen wij graag in contact met jou. Binnen ibis Styles Amsterdam Airport krijg je de volledige verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van je eigen carrière, terwijl wij de investering, steun en het raamwerk bieden. Zo kun jij je 100% concentreren op de uitdagingen in je werk.

 

Vind je geen (geschikte) vacature, maar ben je iemand waar wij niet omheen kunnen? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie en CV naar Vincent (General Manager):

E vincent.jouvenaar@accor.com
T 06 450 135 56

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

ibis Styles Amsterdam Airport

Piet Guilonardweg 3, 1117 EE Schiphol

Plan uw route

E HB480@accor.com
T 020 820 2220 

© 2022 ibis Styles Amsterdam Airport. Alle rechten voorbehouden.